Validarea popririi apare, asadar, ca o procedurã de executare eventualã, instanta cercetând dacã tertul poprit datoreazã sume de bani debitorului iar în caz afirmativ va da o hotãrâre de validare a popririi, dupã cum în caz contrar va decide desfiintarea popririi!!
multumesc pt. raspuns
tertul poprit este o banca care i-a acordat credite debitorului, nu cred sa existe disponibilitati in cont. In cadrul procedurii de executare silita inceputa de mine banca a amanat foarte mult poprirea si am solicitat in instanta validarea popririi. Dupa mai multe luni citesc pe portal.just.ro ca mi s-a admis cererea, avocatul meu are alta parere...
in ce sens are alta parere??....oare nu este mai bine sa-l lasati pe dansul sa-si puna in practica cunostintele?/...banuiesc ca are o parere avizata...sau la ce va referiti?
:)Bineinteles ca il las, am multa incredere in el! Dar, mai multe pareri nu strica....
Alte discuții în legătură
Tert poprit
herculeroco
Buna ziua, am si eu o intrebare. Am acordat unui angajat o adeverinta de venit necesara pentru obtinerea unui credit, dar am taiat paragraful referitor la ... (vezi toată discuția)