avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... firma, datorii, forfetar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

firma, datorii, forfetar

Buna ziua! Ce modalitate de inchidere, declarare faliment, etc are o firma care nu a avut nici un fel de activitate dar din cauza neglijentei asociatilor a adunat datorii la stat cu impozitul forfetar - asta este singura datorie?
Cel mai recent răspuns: Melidna12 , utilizator 08:28, 13 Iulie 2010
Solicitati deschiderea procedurii insolventei la tribunalul in raza caruia este situat sediul social al societatii sau dizolvare voluntara urmata de lichidare la registrul comertului.
Va multumesc! imi puteti spune in mare cam la ce costuri sa ma aspet?
O zi buna!
In cazul deschiderii procedurii de insolventa se plateste o taxa de 120 lei iar din momentul numirii lichidatorului se achita acestuia onorariul solicitat, care porneste de la 1500 -2000 lei/lunar.
Dizolvarea la registru consta in plata unor taxe care se pot ridica la 500 lei plus onorariul lichidatorului..

Va multumesc mult din nou! sumele de mai sus inseamna mai mult decat datoria de forfetar....
Pana in prezent aveti de plata minim 2400 lei impozit + penalizari pentru neplata la termen de 0,1% pe zi + amenda pt nedepunerea declaratiilor

Alte discuții în legătură

Neplata impozitului forfetar eugen05 eugen05 Buna ziua. Am o firma pe care am infiintat-o in 2006, dar care nu a desfasurat niciun fel de activitate niciodata . Firma nu are active, angajati ... (vezi toată discuția)
Insolventa firma care nu a avut niciodata activitate eugen05 eugen05 Buna ziua. Am o firma pe care am infiintat-o in 2006, dar care nu a desfasurat niciun fel de activitate niciodata . Firma nu are active, angajati ... (vezi toată discuția)
Insolventa firma care nu a avut niciodata activitate eugen05 eugen05 Buna ziua. Am o firma pe care am infiintat-o in 2006, dar care nu a desfasurat niciun fel de activitate niciodata . Firma nu are active, ... (vezi toată discuția)