avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA registrul operatorilor intracomunitari
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

registrul operatorilor intracomunitari

Buna ziua,

In cazul unui srl cu mai multi actionari italieni, ce documente trebuei sa depun pentru incsrierea in ROI? Pt asociatii italieni cum obtin cazierul judiciar? Este nevoie si de un cazier judiciar al societatii pers juridica sau aceata este necesara in cazul in care un actionar este persona juridica?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 11:46, 12 Iulie 2010
buna ziua.
pentru asociatii straini nerezidenti nu se cere cazierul judiciar .
trebuie sa depuneti urmatoarele documente:
dovada ca deponentul este reprezentantul legal al pers. juridice solicitante, copie CI al reprezentantului legal, copie act constitutiv pj romana, taxa de timbru in cuantum de 10 ron , timbru fiscal de 2 ron .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru operatori intracomunitari danny_boy danny_boy Buna ziua,la o societate comerciala la care actionar este o alta societate comerciala cum se procedeaza cu cazierul judiar,se scoate numai pentru persoana ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar SZASZ OLGA SZASZ OLGA de unde se obtine cazierul judiciar pentru administratori cu domiciliul in norvegia(pentru inregistrarea in Registrul Operatorilor Intracomunitari) ? (vezi toată discuția)
Cazier judiciar ptr.inscrierea in reg.operatorilor intracomuntari camicami camicami Lamuriti-ma va rog frumos,o societate (SRL),inregistrata in scopuri de TVA,si care presteaza servicii intracomunitare,ptr.inscrierea in Registrul operatorilor ... (vezi toată discuția)