avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Productie sapun lichid
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Productie sapun lichid

Buna ziua!
Doresc sa stiu care sunt aprobarile si de la care autoritati se obtin acestea, pentru un s.r.l. ce intentioneaza sa produca produse cosmetice (creme & sapun lichid) ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:14, 12 Iulie 2010
printre actele pe care le veti depune in momentul infiintarii veti completa si o declaratie prin care autorizati activitatile pe care le veti desfasura la sediu sau punct de lucru, declaratie ce va fi transmisa catre directia sanitara, sanitar-veterinara, protectia mediului si protectia muncii.
Declaratiile si autorizatiile normale ce se dau la infiintarea oricarei firme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intermediere Bewulf Bewulf Buna seara.As dori sa stiu daca pe firma care am deschiso de curand cu codul caen 4661 pot taia factura cu precizarea -intermediere in comertul cu diverse ... (vezi toată discuția)
Avize si autorizatii functionare firma elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna seara, Am infiintat recent o firma (SRL cu obiect de activitate \" comert cu ridicata de componente si echipamente electronice si de telecomunicatii\") ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare sapunuri handmade? cristinan44 cristinan44 Buna ziua! Am o prietena care ar dori sa deruleze o activitate de productie de cosmetice handmade, in principal sapunuri si nu stie care ar fi etapele necesare ... (vezi toată discuția)