avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere disciplinara abuziva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere disciplinara abuziva

buna seara, am fost concediat disciplinar abuziv de o comisie disciplinara evident partinitoare,
Cel mai recent răspuns: adisoi , utilizator 11:12, 26 Martie 2011
Daca doriti o parare, ar fi bine sa dezvoltati putin subiectul.
multumesc
lucrez la un petrom , iar acesta este condus de un dealer, din preajma benzinariei au disparut cativa stalpi care marginesc soseaua, care nu apartin benziariei, seful fara nici o proba m-a acuzat ca i-am luat eu.am primit o convoocare de la seful pe care am semnat-o unde eram solicitat sa dau relatii in legatura cu acestia, el considerand ca au disparut cand eram eu de munca.s-a constituit o comisie de ancheta formata dintr-un sef de statie si un lucrator plartfora din alta benzinarie care este condusa tot de el.m-a pus sa scriu cum ca i-am luat eu, si nu am vrut sa scriu si sa semnez nimic. am inteles ca nescriind ce imi cerea el avea dreptul sa ma concedieze disciplinar
Ar trebui sa contestati decizia de concediere in terme de 30 zile de la comunicare.
pe ce temei ar trebui sa contest decizia? multumesc
:( ma mai poate ajuta cineva, poti fi dat asa de usor afara disciplinar doar pe baza unor vorbe, fara probe? el m-a convocat sa dau relatii in legatura cu disparitia stalpilor. de ce ajuns acolo totul s-a transformat in acuzatii nefondate?in convocare scria sa dau relatii nici pomeneala de ancheta. daca ancheta lor produce efecte asupra contractului de munca de ce in comunicare nu s-a precizat ca de fapt este o ancheta asupra mea? multumesc

Alte discuții în legătură

Cercetare dispciplinara ! habibi habibi Buna ziua ! Pt absente nemotivate am convocat salariatii respectivi, acestia nu s-au prezentat , ma gandesc acum ... intocmesc procesul verbal si apoi decizia ... (vezi toată discuția)
Incheierea contractului de munca cristinasova cristinasova Buna seara ! Va rog sa ma ajutati sa pot incheia un contract de munca a unei angajate care a plecat de la locul de munca fara sa anunte si fara demisie, cum ... (vezi toată discuția)
Concediere salariat pe motiv de neprezentare la locul de munca FSimona FSimona un salariat poate sa fie concediat daca nu s-a prezentat mai multe zile la locul de munca nemotivat? dupa cate zile poate sa fie concediat? (vezi toată discuția)