multumesc
lucrez la un petrom , iar acesta este condus de un dealer, din preajma benzinariei au disparut cativa stalpi care marginesc soseaua, care nu apartin benziariei, seful fara nici o proba m-a acuzat ca i-am luat eu.am primit o convoocare de la seful pe care am semnat-o unde eram solicitat sa dau relatii in legatura cu acestia, el considerand ca au disparut cand eram eu de munca.s-a constituit o comisie de ancheta formata dintr-un sef de statie si un lucrator plartfora din alta benzinarie care este condusa tot de el.m-a pus sa scriu cum ca i-am luat eu, si nu am vrut sa scriu si sa semnez nimic. am inteles ca nescriind ce imi cerea el avea dreptul sa ma concedieze disciplinar
:( ma mai poate ajuta cineva, poti fi dat asa de usor afara disciplinar doar pe baza unor vorbe, fara probe? el m-a convocat sa dau relatii in legatura cu disparitia stalpilor. de ce ajuns acolo totul s-a transformat in acuzatii nefondate?in convocare scria sa dau relatii nici pomeneala de ancheta. daca ancheta lor produce efecte asupra contractului de munca de ce in comunicare nu s-a precizat ca de fapt este o ancheta asupra mea? multumesc