avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Balcon cu extindere la parter
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Balcon cu extindere la parter

Buna ziua, mi-am facut un balcon cu extindere la parterul unui bloc cu proiect ,facut in 2001 iar autorizatia am luat-o in 2009 si am finalizat lucrarea , dar mi-am facut o usa cu iesire in afara (am culmea de rufe afara ) pentru a nu mai ocoli prin scara blocului .In proiect nu e prevazuta usa si un vecin de la casa ( sunt case in fata blocului) vrea sa ma reclame ca nu am respectat proiectul.Ce pot sa 'patesc', sau ce imi poate faca primaria?
Cel mai recent răspuns: can_can , utilizator 18:56, 8 Octombrie 2012
Va amendeaza si va obliga sa respectati proiectul sau sa obtineti alta autorizatie de constructie. De amenda nu scapati insa....
salut.am vazut postarea ta cu aceasta extindere de balcon.sunt in situatia intrebarilor daca se poate sau nu ,as dori sa intram in legatura pentru mai multe detalii ,aprobari .,demersuri,etc
can_can a scris:

salut.am vazut postarea ta cu aceasta extindere de balcon.sunt in situatia intrebarilor daca se poate sau nu ,as dori sa intram in legatura pentru mai multe detalii ,aprobari .,demersuri,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez legal Cata40 Cata40 Buna ziua! Stau intr-un imobil situat la parterul unui bloc cu 2 etaje. Am iesire prin balcon deoarece am cumparat si terenul de langa balcon atat cat tine ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu de ce acte as avea nevoie pentru a ... LucianHampu LucianHampu Buna ziua, as dori sa stiu de ce acte as avea nevoie pentru a construi un balcon la parter, este vorba de un balcon fara fundatie! Multumesc ! O zi buna! (vezi toată discuția)
Balcon la parter blocheaza usa de iesire alina_25 alina_25 Un vecin si-a construit un balcon la parter asta nu ar fi o problema dar prin constructia acestuia a blocat o parte din usa de iesire din bloc (iesirea din ... (vezi toată discuția)