avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PFA norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PFA norma de venit

Buna ziua!
De ce documente contabile are nevoie un PFA cu norma de venit neplatitor de TVA?
Am nevoie de registru jurnal de incasari si plati,registru inventar sau registru unic de control?
Pot deduce unele cheltuieli sau nu?
Da, va trebuie toate aceste registre. Puteti deduce cheltuielile pe care le faceti cu realizarea activitatii pt. care v-ati inreg.ca PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat in legatura cu pfa sensoaltec sensoaltec buna, am un pfa deschis de aproape 2 luni. sunt neplatitor de tva si am inteles ca nu am nevoie de registru unic de control si de registru evidenta fiscala. ... (vezi toată discuția)
Contabilitate intreprindere individuala Andrey23 Andrey23 Recent am deschis un II am de pus declaratia 220 norma de venit, am primit decizia de impunere, am facut deja achizitii pe II-ul deschis si as vrea sa stiu de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate intrepr.individuala cu norma de venit crupalacramioara crupalacramioara 1.Care sunt actele contabile obligatoriu de intocmit in cazul unei Intreprinderi Individuale neplatitoare de TVA cu norma de venit al carui domeniu de ... (vezi toată discuția)