avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este posibil ca Tribunalul sa dea urmatorul termen ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este posibil ca Tribunalul sa dea urmatorul termen peste 11 luni?

buna seara ,se poate face ceva ca urmatorul termen de judecata sa fie dat mai normal nu dupa 11 luni ,cum se poate asa ceva este incredibil .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:52, 14 Iulie 2010
puteti face o cerere de preschimbare de termen avand in vedere ca este mult prea indelungat.
Poti face cerere de preschimbare termen judecata.
silviu_1111 a scris:

buna seara ,se poate face ceva ca urmatorul termen de judecata sa fie dat mai normal nu dupa 11 luni ,cum se poate asa ceva este incredibil .

Este posibil , avand in vedere volumul mare de munca pentru un judecator.
Care este obiectul litigiului ? ... Cererea de preschimbare a termenului de judecata o puteti motiva pe prevederile art.74 alin.2 din Legea nr.168/1999 daca este vorba despre un litigiu de munca - Termenele de judecata nu pot fi mai mari de 10 zile.
a fost pretentii, a fost schimbat de avocatul firmei respective in litigii de munca laa drepturi banesti,dar 11 luni este enorm de mult,se poate schimba termenul
Din nefericire , raspusul pt litigii de munca TMB este da. Sansele sunt minime pe preschimbare de termen.

Alte discuții în legătură

Cerere preschimbare termen ContSters147303 ContSters147303 Buna seara, Imi puteti spune in cat timp Tribunalul Buc da un raspuns la o cerere de preschimbare termen litigiu munca? Eu am obtinut un termen de judecare ... (vezi toată discuția)
Jurisprudenta muncii isgene isgene Bunaziua! Am inaintat o plingere privind un litigiu de munca (desfacere contract de munca abuziv indisciplinar) la judecatorie acum doua saptamini prin ... (vezi toată discuția)
Termen in instanta IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna seara, va rog sa-mi spuneti daca este normal sa am un termen de 6 luni si jumatate de prezentare la tribunal, in urma unei contestatii depuse impotriva ... (vezi toată discuția)