buna seara,
va rog sa-mi spuneti daca este normal sa am un termen de 6 luni si jumatate de prezentare la tribunal, in urma unei contestatii depuse impotriva unei decizii de concediere. am depus-o in data de 06.12.2010 si am primul termen in data de 21.06.2011. mentionez ca am lucrat la stat. stiam ca aceste litigii de munca au termene mai scurte. care sa fie cauza ( in afara nr. mare de dosare, probabil)?
va multumesc.
Incercati o cerere de preschimbare a termenului, gasiti o motivare care sa tina ... eu stiu, ceva de genul "singura intretinatoare a familiei" sau ceva de genul. In majoritatea cazurilor, daca motivul invocat e intemeiat, se admite cererea.
Macar incercati ... tot e mai bine decat sa asteptati 6 luni.
multumesc. chiar sunt singura aducatoare de venituri in familie si as vrea sa stiu cum ar trebui sa arate o astfel de cerere si daca exista vacanta de iarna la cei din sistem, pentru a merge imediat dupa sarbatori.
Subsemnatul(a) ……………….., domiciliat(a) in …………………..
Reclamant(a) sau parat(a) in dosarul nr. ………. al acestei instante, cu termen de judecata la data de ………..,
Formulez:
CERERE DE PRESCHIMBARE A TERMENULUI DE JUDECATA
pentru motivul ca ………………………………
Va rog sa dispuneti fixarea unui termen de judecata (cu citarea sau fara citarea partii adverse), la care, dupa ascultarea mea si a partii adverse sa hotarati preschimbarea termenului de judecata la un alt termen de judecata decat cel stabilit.
In drept, imi intemeiez cererea pe dispozitiile art. 153 alin. 3 C. proc. civ.
Dovada motivelor temeinice o voi face cu ………………………..