avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... termen in instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

termen in instanta

buna seara,
va rog sa-mi spuneti daca este normal sa am un termen de 6 luni si jumatate de prezentare la tribunal, in urma unei contestatii depuse impotriva unei decizii de concediere. am depus-o in data de 06.12.2010 si am primul termen in data de 21.06.2011. mentionez ca am lucrat la stat. stiam ca aceste litigii de munca au termene mai scurte. care sa fie cauza ( in afara nr. mare de dosare, probabil)?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: IORDAN ELENA , utilizator 19:09, 28 Decembrie 2010
multumesc pentru raspuns. trebuie taxa de timbru? e litigiu de munca.
Cererile de preschimbare a termenelor de judecata nu se timbreaza.

multumesc . o seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen divort noiembrie11 noiembrie11 daca s-a stabilit un termen pentru prima infatisare la procesul de divort, pot face ceva ca acesta sa aiba loc mai devreme? (vezi toată discuția)
Cerere preschimbare termen de judecata ContSters22096 ContSters22096 ma poate ajuta cineva cu un model de cerere - preschimbare termen de judecata? as vrea sa il devansez multumesc. (vezi toată discuția)
Cum se face o cerere de schimbare data proces litigiu de munca? iosif.kramar iosif.kramar Avocata nu este in tara si doream sa schimb singur data procesului intr-un litigiu de munca. Este tocmai in sept.anul viitor si ma gandeam sa incerc totusi sa ... (vezi toată discuția)