avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen divort

daca s-a stabilit un termen pentru prima infatisare la procesul de divort, pot face ceva ca acesta sa aiba loc mai devreme?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Noiembrie 2009
noiembrie11, utilizator
Cel mai recent răspuns: C.A. Tamara Lenz , Avocat 12:56, 28 Noiembrie 2009
Se poate face cerere catre instanta pentru preschimbarea termenului de judecata.

DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnatul(a) ……………….., domiciliat(a) in …………………..

Reclamant(a) sau parat(a) in dosarul nr. ………. al acestei instante, cu termen de judecata la data de ………..,

Formulez:

CERERE DE PRESCHIMBARE A TERMENULUI DE JUDECATA

pentru motivul ca ………………………………

Va rog sa dispuneti fixarea unui termen de judecata (cu citarea sau fara citarea partii adverse), la care, dupa ascultarea mea si a partii adverse sa hotarati preschimbarea termenului de judecata la un alt termen de judecata decat cel stabilit.

In drept, imi intemeiez cererea pe dispozitiile art. 153 alin. 3 C. proc. civ.

Dovada motivelor temeinice o voi face cu ………………………..

Depun taxa timbru in valoare de ……….. lei.

Data depunerii

…………….
Cererea de preschimbare va poate modifica termenul de judecata daca se va admite . Solicitati odata cu judecarea cererii de preschimabare si judecarea pe fond a cauzei .
Succes .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen in instanta IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna seara, va rog sa-mi spuneti daca este normal sa am un termen de 6 luni si jumatate de prezentare la tribunal, in urma unei contestatii depuse impotriva ... (vezi toată discuția)
Cerere preschimbare termen de judecata ContSters22096 ContSters22096 ma poate ajuta cineva cu un model de cerere - preschimbare termen de judecata? as vrea sa il devansez multumesc. (vezi toată discuția)
Cerere de preschimbare termen de judecata ContSters73633 ContSters73633 Buna ziua, In luna noiembrie 2012, am dat firma in judecata pentru conflict de munca, deoarece au emis o decizie pe care nu am semnat-o si au atatat-o celor ... (vezi toată discuția)