Buna ziua,
In luna noiembrie 2012, am dat firma in judecata pentru conflict de munca, deoarece au emis o decizie pe care nu am semnat-o si au atatat-o celor de la itm cand au fost in control.
Vreau sa fac cerere de preschimbare a termenului de judecata, deoarece primul termenul este abia in 2014. Va rog sa-mi spuneti ce motive intemeiate as putea invoca pentru ca instanta sa-mi accepte un termen rezonabil.
Am gasit pe site acest model, pe care l-am modificat putin (instanta de fond) este bun?
INSTANTA ..........................
DOSAR NR. ....../ ....................
TERMEN ................................
Domnule Presedinte,
Subsemnatul..........................,domiciliatin...............................,str.....................nr.......,bloc......,scara.....,etaj....,apart......,sector/judet...................................................., reclamant in dosarul nr. ......../........., aflat pe fondul acestei
instante, in cauza ce are ca obiect ............................, in contradictoriu cu paratul .......
....................., domiciliat in ......................., str. ................................ nr. ......, bloc ....
.., scara ....., etaj ...., apart. ....., sector/judet ......................., avand termen fixat pentru
judecarea cauzei la data de .................., in temeiul dispozitiilor art. 153 alin. (3)
Cod procedura civila, formulez prezenta
CERERE DE PRESCHIMBARE A TERMENULUI DE JUDECATA
fixat de catre aceasta instanta intrucat .....................................................................
.................................................................................................................................
............................................................................................................................... .
Prin urmare va solicit sa dispuneti fixarea unui nou termen de judecata, cu citarea partilor, la care, dupa ascultarea acestora, sa hotarati preschimbarea termenului de judecata la o alta data.
DOMNULUI PRESEDINTE AL ........................................
Pot sa fac si o cerere de completare a cererii de chemare in judecata, in care sa mai adaug inscrisuri, sa specific cuantumul (daune - interese, reprezentand drepturi salariale), cheltuieli de judecata, daune morale, deoarece pe fond de stres am mentionat doar daune interese si morale, sau este obligatoriu sa fac aceasta cerere la primul termen?
Stiu ca pentru conflicte de munca procesele sunt scutite de taxa de timbru judiciar, mai este necesar sa cer si onorariu avocat?
In care cerere as putea invoca art. 6 CEDO, dreptul la un proces echitabil si accesul liber la justitie?
Astept cu mare interes raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc mult,