Am termen de judecata vineri si imi trebuie un formular de amanre a judecatii pentru lipsa de aparare. Caut de 2 doua zile pe net si nu gasesc o formulare ci numai articole care ma inebunesc. Poate cineva sa ma aujute daca stie de unde pot lua de pe net un formular de genul asta.
INSTANTA ...........................
DOSAR NR. ....../ ....................
TERMEN ................................
Domnule Presedinte,
Subsemnatul .................................., domiciliat in ............................., str. ...............
................. nr. ......, bloc ...., scara ....., etaj ...., apart. ....., sector/judet ....................
....., reprezentat prin avocat ..........................., cu sediul profesional in ......................
......, str. .......................... nr. ......, bloc ........., scara ....., etaj ...., apart. ....., sector
/judet ................................, reclamant in dosarul nr. ............./..........., aflat pe rolul
acestei instante, in cauza ce are ca obiect .................................., in contradictoriu cu
paratul .............................., domiciliat in ..................., str. ..........................nr. ......,
bloc ......, scara ....., etaj ...., apart. ....., sector/judet ..........................., avand termen
fixat pentru judecarea cauzei la data de ...................., in temeiul dispozitiilor Codului de procedura civila, formulez prezenta Cerere de amanare a judecarii litigiului in vederea angajarii unui avocat.
Buna ziua. Un proces banal, de anulare a procesului-verbal de contraventie. La ultimul termen mi s-a dat termen pe 9 aprilie, insa nu ma voi prezenta pentru ca, intre timp am aflat ca pe acceasi data trebuie sa fiu la Bucuresti pentru un intreviu. Jobul este mult mai important pentru mine decat procesul, asa ca va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez. Am vazut ca motivele pentru amanarea termenului de judecata sunt destul de clare, iar eu nu ma prea incadrez. Multumesc.