avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Neplata impozitului pe chirie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Neplata impozitului pe chirie

Buna ziua!

Am nevoie de un sfat pentru urmatoarea situatie:
- in iunie 2009 am incheiat un contract de inchiriere cu o persoana fizica pentru un apartament. Contractul a fost incheiat la notar cu o persoana fizica, cu destinatia cabinet medical
- pe baza acestui contract locatarul a creat o Persoana Fizica Autorizata
- in contract locatarul isi rezerva dreptul ca dupa obtinerea autorizatiei de functionare, sa semneze o novatie la contract, in sensul modificarii contractului, noul locatar trebuind sa devina Persoana Fizica Autorizata
- sotia s-a ocupat de tot, eu doar am semnat contractul
- anul acesta cand am semnat noul contract am descoperit ca sotia nu a declarat la finante vechiul contract, asteptand acea novatie

In conditiile in care locatarul nu a folosit in contabilitatea proprie chiria apartamentului, neinregistrand-o in contabilitate, ce ma sfatuiti sa fac?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract acces scara, danmarianpopescu danmarianpopescu Doresc deschiderea unui cabinet medical la parterul unui bloc. Am luat aprobarea vecinilor asa cum prevede legea (sus-jos, stanga-dreapta). Cei de la asociatia ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat imobil adriana__b adriana__b Se poate incheia un contract de comodat in cazul urmator? O persoana (locatar) a incheiat un contract de inchiriere cu o societate (locator) pentru un ... (vezi toată discuția)
Proprietarul imobilului în care stau cu chirie a decedat. cum pot anula contractul? celentano12021980 celentano12021980 Buna ziua, Am si eu o nelamurire, Eu am inchiriat un apartament de la un cabinet medical individual cu care am semnat un contract de inchiriere, Din partea ... (vezi toată discuția)