avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CONTRACT DE MANAGEMENT EDUCATIONAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CONTRACT DE MANAGEMENT EDUCATIONAL

Buna ziua,
Contractul de management educational a fost incheiat pe o perioada de 4 ani in urma reusitei la concursul de ocupare a functiei de director in inv. preuniversitar. La sfarsitul perioadei de proba am fost evaluat de CA-ul scolii si am primit calificativul ,,nesatisfacator,, iar contractul de management educational a incetat prin aplicarea punctului 2 - in cazul în care, în urma evaluãrii efectuate la sfârºitul perioadei de probã, activitatea directorului adj. nu corespunde din punct de vedere managerial-.
In acest caz nu trebuia efectuata acea evaluare prealabila a salariatului prevazuta de art.77 din CCMN??
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Numire director liceu enrike enrike Am susţinut concursul pentru ocuparea unui post de director la liceu într-un judeţ pilot în sesiunea octombire – noiembrie 2008, fiind ... (vezi toată discuția)
Intrebare Mihai Pop Mihai Pop Anul trecut am primit calificativul ,,nesatisfacator,, ,in urma unei evaluari, la sfarsitul perioadei de proba, de 90 de zile. Am contestat in instanta si ... (vezi toată discuția)
Apreciere corespundere post ocupat Mihai Pop Mihai Pop Buna seara, Plecand de la cele doua texte de lege Hg 224/2005 art 4(3) si Hg 281/1993 anexa 12 (12(1)) Directorul unitatii de invatamant ... (vezi toată discuția)