Anul trecut am primit calificativul ,,nesatisfacator,, ,in urma unei evaluari, la sfarsitul perioadei de proba, de 90 de zile. Am contestat in instanta si acest calificativ ,, nesatisfacator,, a fost anulat. Acum Consiliul de Administratie al scolii si ISJ vor sa-mi faca o noua evaluare, in absenta mea. Ei invoca urmatorul paragraf al instantei care nu se regaseste in dispozitivul sentintai:
,, Instanta va respinge celelalte capete de cerere, avand in vedere ca nu poate stabili ca punctajul real este cel al insp. pentru management educational, ci cel mult sa determine prin solutia adoptata efectuarea unei noi evaluari. Instanta nu il poate repune pe reclamant in functia de director adjunct, intrucat dupa perioada de proba deja efectuata, reclamantul trebuie sa fie evaluat in mod legal de institutia abilitata in acest sens, pentru a fi numit in functia respectiva.,,Trebuie mentionat ca acest paragraf nu se regaseste in dispozitivul sentintei!!!
Desi instanta nu ii obliga ei vor face o noua reevaluare care va avea un rezultat previzibil.
Au ei dreptate cu aceasta noua evaluare??? Este legala?
Cel mai recent răspuns:
Isa Radov , Consultant resurse umane
10:59, 30 Martie 2010