avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare

Anul trecut am primit calificativul ,,nesatisfacator,, ,in urma unei evaluari, la sfarsitul perioadei de proba, de 90 de zile. Am contestat in instanta si acest calificativ ,, nesatisfacator,, a fost anulat. Acum Consiliul de Administratie al scolii si ISJ vor sa-mi faca o noua evaluare, in absenta mea. Ei invoca urmatorul paragraf al instantei care nu se regaseste in dispozitivul sentintai:
,, Instanta va respinge celelalte capete de cerere, avand in vedere ca nu poate stabili ca punctajul real este cel al insp. pentru management educational, ci cel mult sa determine prin solutia adoptata efectuarea unei noi evaluari. Instanta nu il poate repune pe reclamant in functia de director adjunct, intrucat dupa perioada de proba deja efectuata, reclamantul trebuie sa fie evaluat in mod legal de institutia abilitata in acest sens, pentru a fi numit in functia respectiva.,,Trebuie mentionat ca acest paragraf nu se regaseste in dispozitivul sentintei!!!
Desi instanta nu ii obliga ei vor face o noua reevaluare care va avea un rezultat previzibil.
Au ei dreptate cu aceasta noua evaluare??? Este legala?
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 10:59, 30 Martie 2010
Eu as spune ca este mai mult logica.
Daca nu sunteti reevaluat, de unde reiese ca indepliniti conditiile pt a ocupa functia mentionata?
Instanta nu ii obliga.
Dar le lasa posibilitatea sa o faca. Este perfect corect asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua! In urma unui concurs am obtinut postul de director adjunct al unui liceu. Pentru perioada de proba am primit decizie pe 90 de zile. La finalul ... (vezi toată discuția)
Evaluare Mihai Pop Mihai Pop Buna seara! CRITERIILE pentru evaluarea activităţii manageriale a directorilor/directorilor adjuncţi din unităţile de învăţământ preuniversitar de ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de management educational Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua, Contractul de management educational a fost incheiat pe o perioada de 4 ani in urma reusitei la concursul de ocupare a functiei de ... (vezi toată discuția)