avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Evaluare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Evaluare

Buna seara!
CRITERIILE pentru evaluarea activităţii manageriale a directorilor/directorilor adjuncţi din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat se gasesc in HG 224/2005.
Punctajul final al evaluării se transpune în calificativul anual, care poate fi "foarte bine",bine", "satisfăcător", "nesatisfăcător", acordat directorului şi în funcţie de care se stabileşte nivelul indemnizatiei de conducere potrivi art 10 a 3.
ISJ foloseste pentru perioada de proba de 90 zile criteriile si fisa de evaluare care se folosesc la EVALUAREA ANUALA!
Este legal???
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Mihai Pop , utilizator 19:23, 6 Aprilie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numire director liceu enrike enrike Am susţinut concursul pentru ocuparea unui post de director la liceu într-un judeţ pilot în sesiunea octombire – noiembrie 2008, fiind ... (vezi toată discuția)
Apreciere corespundere post ocupat Mihai Pop Mihai Pop Buna seara, Plecand de la cele doua texte de lege Hg 224/2005 art 4(3) si Hg 281/1993 anexa 12 (12(1)) Directorul unitatii de invatamant ... (vezi toată discuția)
Intrebare Mihai Pop Mihai Pop Anul trecut am primit calificativul ,,nesatisfacator,, ,in urma unei evaluari, la sfarsitul perioadei de proba, de 90 de zile. Am contestat in instanta si ... (vezi toată discuția)