avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu

Buna ziua!
In urma unui concurs am obtinut postul de director adjunct al unui liceu. Pentru perioada de proba am primit decizie pe 90 de zile. La finalul perioadei de proba am fost evaluat de inspectorul de management al ISJ cu 72 de puncte, calificativul ,,bine,, iar de consiliul de administratie al scolii cu 59,95 puncte, calificativul ,,nesatisfacator,,. Mentionez ca pentru pastrarea postului erau necesare 61 de puncte.
Am contestat la tribunal, litigii de munca, unde am cerut:
1. Aularea fisei de evaluare a CA cu 59,95 puncte,
2. Anularea deciziei de demitere,
3. Stabilirea de catre instanta ca punctajul inspectorului de management, cel cu 72 de puncte este cel real, si in consecinta sa fiu repus in functia de director adjunct.
Instanta a hotarat anularea fisei de evaluare a CA cu 59,95 si decizia de demitere si a respins punctul 3.
Intrebarea mea este urmatoarea:
Daca introduc un nou proces am sanse sa castig drepturile banesti de cand am fost demis pana cand s- a pronuntat instanta, chiar daca instanta nu m-a repus pe functie?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 18:35, 12 Martie 2010
da
Avand in vedere ca anularea s-a constatat puteti solicita toate drepturile salariale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire art 78 cm Mihai Pop Mihai Pop Buna seara! Am fost demis din functia detinuta ( director adjunct) in martie 2009 in urma unei evaluari facute de Consiliul de administratie al ... (vezi toată discuția)
Intrebare Mihai Pop Mihai Pop Anul trecut am primit calificativul ,,nesatisfacator,, ,in urma unei evaluari, la sfarsitul perioadei de proba, de 90 de zile. Am contestat in instanta si ... (vezi toată discuția)
Numire director liceu enrike enrike Am susţinut concursul pentru ocuparea unui post de director la liceu într-un judeţ pilot în sesiunea octombire – noiembrie 2008, fiind ... (vezi toată discuția)