avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scutire de impozit programatori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scutire de impozit programatori

Firma la care lucrez beneficiaza de scutire de impozit pt programatori de mai multi ani. Eu insa, neavind studii superioare de informatica, nu am beneficiat. Acum insa am absolvit masterat de 2 ani la o facultate de informatica. Pot beneficia acum se scutire de impozit?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Scutire impozit programator, studii de scurta / lunga durata crisiv crisiv As vrea sa stiu daca masterul de profil informatic (baze de date) este considerat ca \"studii superioare de lunga durata\" pentru a beneficia de scutirea de ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit inginer automatist andrei2105 andrei2105 E valabila scutirea de impozit daca lucrez ca inginer automatist? Daca da, unde trebuie sa ma interesez si cam de ce acte as avea nevoie? Multumesc! (vezi toată discuția)
Scutire impozit programator andrei1986_us andrei1986_us Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am absolvit cu diploma de licenta Facultatea de Matematica si Informatica specializarea Informatica la Universitatea ... (vezi toată discuția)