avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apa la comun
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apa la comun

Buna ziua,
Am si eu o problema..... fi-ar traiul la comun !!!

In curtea mea sint 2 corpuri de casa: vecina care sta intr-un corp si casa noastra in care sintem 2.
Acum avem probleme cu apa.

Noi, pe casa noastra avem apometre si eu si vecinul.
Cind vine fact de apa fac citirea la apometre, vad cit avem impreuna noi 2, iar diferenta rezultata e a vecinei clar ( care NU are apometru ).
Acum a luat foc ca i-a venit suma foarte mare ( si e cam mare intr-adevar ) ca ea nu plateste atit si ca suma asta nu e corecta.
I-am spus clar ca pe mine nu ma intereseaza din moment ce noi avem apometre, iar ea nu are.

Si acum asta nu vrea sa plateasca si puteam risca sa se sisteze apa.

Mai demult am vorbit la Apa nova si cica nu se pot face trasee separate, tb un singur nod de apa pe toata curtea. Acum am sunat si aia au zis ca se poate.
O sa ma duc sa ma interesez. Dar pina atunci ce sa fac????

Ma gindesc sa ii trimit ceva in scris, sa existe vreo dovada scrisa, ca apoi sa nu zica ca de fapt ea a platit.
E o lege in care se specifica clar cum se calculeaza apa?

Alte discuții în legătură

Vreau sa montez un apometru kassasi kassasi Buna ziua, Eu locuiesc la casa la curte si vreau sa imi montez apometru. Ceilalti proprietari nu vor sa monteze, dar eu vreau pentru ca nu consider ca ... (vezi toată discuția)
Consum apa laurasima laurasima Locuim la curte doua case un singur apometru APA NOVA 5 famili , 4 cu aometre de apartament una fara , una dintre fam. cu apometru sustine ca a consumat in ... (vezi toată discuția)
Diferenta contor, buna ziua, la factura de apa mi se adauga lunar ... genigeni genigeni diferenta contor, Buna ziua, la factura de apa mi se adauga lunar diferenta de contor desi am apometru in apartament...ex.luna asta 1 metru la care se adauga ... (vezi toată discuția)