avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte si autorizatii infiintare firma cu obiect ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte si autorizatii infiintare firma cu obiect activitate administare imobile

Buna ziua as dorii sa stiu de ce acte si autorizatii am nevoie pentru infiintare fima cu obiect activitate administrare imobile, mai precis blocuri(asociatii de locatari) sedii firme
Cel mai recent răspuns: Lorena Chirila , Avocat 16:56, 14 Iulie 2010
Nu va trebuie autorizaţii speciale. Trebuie doar prevăzut în actul constitutiv şi codul CAEN aferent administrării imobilelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intermediere Bewulf Bewulf Buna seara.As dori sa stiu daca pe firma care am deschiso de curand cu codul caen 4661 pot taia factura cu precizarea -intermediere in comertul cu diverse ... (vezi toată discuția)
Calificare obligatorie sau optionala? adnana_gold adnana_gold Buna ziua, va rog sa-mi spuneti(ptr.ca parerile sunt impartite) daca pentru a deschide un salon de remodelare corporala(unde urmeaza sa si practic ceea ce ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl pentru o mica afacere de familie Mihai95 Mihai95 Buna seara , am de gand sa deschid o afacere familiara , mai exact un spatiu 10-15 metrii patrati intr-o zona circulata si anume in gara din orasul meu. Cam ... (vezi toată discuția)