Am patit asa: castig dosarul in fond si debitorul face cerere in anulare (OUG 119/2007). Dar cum o face.. trimite actiunea prin fax la instanta, apoi o baga la posta. Registratura face un dosar ptr actiunea primita prin fax, apoi un alt dosar ptr actiunea care vine prin posta. Totul este identic. Fiind cerere in anulare anexeaza dosarul de fond, si il anexeaza la actiunea prin fax, ca a fost inregistrata prima si are termen prima.
Am fost la termen, m-am judecat. Acum vine termenul ptr dosarul dublat, sunt curios ce mai anexeaza instanta la asta :-/ Ma rog, acum vine si intrebarea:
Instanta fiind undeva in tara, nu m-as duce la termen, ca sigur ma duc degeaba. Ce fac? Trimit o cerere instantei ptr termen in care arat situatia si cer conexarea cu primul dosar? Mie imi suna destul de bine, dar daca a mai patit cineva, as aprecia o opinie !
Este una si aceeasi instanta. Omul ca sa fie sigur ca introduce in termen a trimis prin fax. Apoi probabil tot ca sa fie sigur a trimis si in original prin posta actiunea
Iar pentru Iulian: diferenta de termen intre cele doua dosare este de 1 saptamana. Nu exista o hotarare inca; si m-am exprimat eu gresit cand am spus ca m-am judecat. S-a discutat doar pe cereri si exceptii, nu am intrat inca in stare de judecata
da da este una si aceeasi inst. numai ca dumneavoastra nu sunteti din localitatea unde isi are sediul instanta
daca deja s-a pronuntat in primul dosar
invocati exceptia litispendentei