avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... montare camere supraveghere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

montare camere supraveghere

legal sau ilegal montarea de camere de supraveghere la firma propie,doar in sala de productie sau vanzare
Cel mai recent răspuns: marius1808 , utilizator 16:43, 14 Iulie 2010
Daca ati respectat legislatia in vigoare: Legea 333/2003 ,HG 1010/2003 si bineinteles Legea 677/2001 este OK !
iar va deranjez,am citit legea,pe forumuri,internet dar nu inteleg clar,le am montat in magazin la vanzare si sectia de productie nu in alta parte va multumesc pentru intelegere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monitorizare video și audio a unei instituții școlare MunteanuNicolae MunteanuNicolae Bună ziua! În ce condiții legale se poate monitoriza, video și audio, o instituție școlară? Menționez că se intenționează montarea camerelor de ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere în sãlile de clasã? nadia20107 nadia20107 Este legală instalarea camerelor de supraveghere în interiorul sălilor de clasă fără acordul fiecărui cadru didactic? Conducerea școlii motivează ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere la locul de munca silvias silvias Am si eu o intrebare : Daca este legal ca angajatorul sa puna camere de luat vederi in birourile angajatiilor ? Si daca exista un cadru legal care sa ... (vezi toată discuția)