avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... anulare contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

anulare contract de vanzare cumparare

Buna ziua!
Am semnat acum un an un contract de vanzare cumparare ptr un apartament situat intr-un bloc nou. Nici pana-n ziua de azi constructia nu este gata. Mentionez ca in septembrie se implinesc 2 ani de zile de cand trebuia sa ne mutam, cf contractului. Mai trebuie trase utilitatile si montata centrala termica. Problema e ca nu sunt semne ca vor fi trase in viitorul apropiat. Eu doresc sa-mi recuperez banii (sa anulez contractul prin nerespectarea termenilor si conditiilor). Este posibil, avand in vedere faptul ca nu am semnat procesul de receptie al apartamentului?
Sau: daca as monta singura centrala si m-as bransa pe cont propriu, as putea recupera ulterior investitia care revenea de drept dezvoltatorului?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: maria stan , utilizator 16:29, 14 Iulie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc un sfat petru solutionarea unei probleme elsa28 elsa28 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am instalat centrala termica de apartament in 2001 , fiind prima persoana care a instalat centrala pe ... (vezi toată discuția)
Contract enel cls cls Buna ziua. Am cumparat anul trecut un apartament de la un dezvoltator care nu a depus nici un efort pentru a solicita incheierea contractelor individuale la ... (vezi toată discuția)
Contract enel Erimiaflorin Erimiaflorin Buna ziua ! Am o intrebare va rog .Am achizitionat un apartament intr-un bloc de locuinte iar in contractul de vanzare -cumparare este stipulat :Contractul de ... (vezi toată discuția)