avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care este suprafata minima pt a construi o anexa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care este suprafata minima pt a construi o anexa lipita de o casa???

Am construit 2 camere langa o casa, pe o parcela de 63mp, fara sa stiu ca trebuia sa ma ocup de acte mai intai:(...am depus actele pt obtinerea certif de urbanism, unde am motivat ca vreau sa ridic o anexa si mi l au refuzat pe motiv ca nu am 150mp si adancimea este mai mica decat latimea parcelei. Stiam ca e nevoie de 150mp pt ridicarea unei case dar eu vreau sa ridic o anexa locuibila...mi au zis sa mai caut teren pana la 150mp de parca am de unde sa l scot....Credeti ca aveti o solutie?? help..:(

Alte discuții în legătură

Latimea si adancimea parcelei conform hg 525/1996 dorincornea dorincornea In HG 525/1996, la Sectiunea 4, Art. 30 (parcelarea), alin. (2) si (3) se specifica urmatoarele: (2) Autorizarea executării parcelărilor, în baza ... (vezi toată discuția)
Latime minima teren pentru constructie alig171 alig171 Salutare. Am citit cateva posturi care se asemanau cu ceea ce urmeaza sa va intreb dar tot nu sunt convins de ceea ce am citit. Am un teren intravilan.Pe ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism pt teren cu latime de 7 m ?? cipolx cipolx Buna ziua Vreau sa-mi construiesc o casa ,numai parter. Am o parcela ,cu latimea de 7 m ,si langa mine,in continuarea terenului,mai este o parcela ,cu ... (vezi toată discuția)