buna ziua
as dori o lamurire cu privire la cazul in care 2 luni la rand nu am dat citirea apometrlor la asociatie.
de ex:luna feb AR 234 m3,AC 154 m3
martie si aprilie nu se da citirea.administratorul pune un consum de 10 m3 la rece si 10 m3 la calda conform procedurilor,banuiesc,si pe martie si pe aprilie.
pe 1.06 duc citirea ap pe luna maicf AR 260 m3 si AC 176 m3.
la plata intretinerii pe luna mai surpriza .pe coloanele de consum apa am de platit contravaloarea a 26 m3 AR si 22 m3 AC,adica la indexul din februarie nu s-au inclus si cei pusi in medie de adm. pt lunile necitite?asa se procedeaza?
va multumesc.
Nu, se regularizeaza!
La indecsii din februarie, dati de Dv. se adauga cei estimati pe martie si aprilie, iar cand va duceti cu cei din mai se face diferenta care evident, in cazul Dv. o sa fie negativ.
Nu sa va dea banii inapoi, dar sa va tina pe loc cu consumul (adica pe zero) pana cand aduceti indecsii mai mari decat sunt cei din evidenta administratorului.
Pausal explicatii
Tonyde
Buna ziua,
As dori cateva lamuriri in legatura cu ce inseamna pausal.
Administratorul asociatiei are o fisa in care trece indicii apometrelor pentru ... (vezi toată discuția)
Apa la pausal
Marco Pasha
Buna ziua,
imi cer scuze daca gresesc cu limba romana.avem un propietar care ne-a dat indexul apa rece pentru luna ianuarie 510m3.
urmatoarele luni nu ne-a ... (vezi toată discuția)
Consum pausal
adela c
buna. problema mea este urmatoarea:
In luna ianuarie cand s-a citit contorul la apa nu am fost gasita acasa(luna in care se si platea taxa de citire), ... (vezi toată discuția)