avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea salarizarii unice
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea salarizarii unice

Sunt angajata de la 1 decembrie 1999 pe post de secretar cu studii superioare intr-o universitate de stat. In 2000 am absolvit o scoala postliceala de 2 ani - birotica, secretariat si administratie publica iar in 2008 am absolvit un master in domeniul informaticii. Din 2000 si pana in 2008 am fost incadrata pe trepta IV. Pentru ca mereu mi se spunea ca nu pot trece de pe o treapta de salarizare pe alta decat la propunerea superiorului abia in 2008 am trecut pe treapta III. Colege venite ulterior au fost incadrate pe trepte superioare. Dupa fiecare evaluare am primit nota maxima cu exceptia unui an in care am primit calificativul bun. Nu stiu unde este greseala si ce se mai poate face in acest sens. Consider ca am fost nedeptatita iar aprecierile celor din jur nu-mi tin de cald. La un moment dat am intrebat ce pot sa fac ca sa trec pe o treapta superioara. Probabil un doctorat? :(
Cel mai recent răspuns: Nesuferita , utilizator 22:37, 14 Iulie 2010
Am fost in aceiasi situatie - 10 ani nu mi s-a dat nici macar o treapta de salarizare si vazand ca unii din colegii mei - au venit mai tarziu cu un salariu mai mic, m-au ajuns si chiar m-au depasit prin acordarea de trepte - grade profesionale , m-am hoatart sa nu mai "tac" si am facut cerere catre conducatorul unitatii prin care am solicitat trecerea , mai intai in cl. I apoi in fiecare an mi s-a dat treptele de salarizare - cu amenintarea " verbala " ca ma voi adresa Instantei de contencios administrativ in cazul primirii unui raspuns negativ- Va sfatuiesc sa nu mai pierdeti timpul - Nu mai asteptati propunerea superiorului - Raspunsul la cerere trebuie sa-l primiti in 30 de zile dupa care adresa-ti-va instantei . Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)
Salarizare ancageorgeta ancageorgeta 1.In anul 2005 am absolvit facultatea, sectia asistenta sociala, la 01.04.2006 m-am angajat ca asistent social cu contract de munca pe perioada nedeterminata ... (vezi toată discuția)