avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se pot lua zile de recuperare de catre un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se pot lua zile de recuperare de catre un functionar public

Mentionez ca in anul 2009 nu mi-am efectuat concediul de odihna, dar am ridicat indemnizatia de concediu, deasemeni nu mi-am luat cele 8 zile conf. art. 10 din Legea 329/2009, iar in perioada martie -iunie am lucrat 2 chiar 3 ore peste program precum si zilele de sambata si duminica. In aceasta situatie cum se procedeaza ? doresc sa le efectuiez. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Concediu 12/24 silvia99 silvia99 in cazul unui angajat ce lucreaza 12/24, daca acesta isi ia 1 zi de sambata libera (respectiv de joi pana luni nu lucreaza), cum anume se va socoti ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pt angajatii care lucreaza in program de 12 h pe zi mardil mardil Buna ziua. As dori si o lamurire referitoarre la acordarea si plata concediului de odihna pentru cei care lucreaza 12h pe zi. Programul meu de lucru este de ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea cim de catrea angajat rocsy12 rocsy12 Buna ziua, as dori sa stiu cum pot proceda in cazul in care angajatorul nu respecta contractul de munca mai exact art. 39 din codul muncii punctele a, b, c, ... (vezi toată discuția)