Am mai ridicat odata aceasta problema dar acum lucrurile devin serioase.Sunt domiciliat in Romania si rezident in Spania.Am cumparat o masina in Spania am inscriso in trafic la inmatriculari,am platit impozit pe ea,iar la intoarcerea in Romania in momentul inmatricularii aici mi-i se cere sa platesc impozit de la data dobandirii,2007,pana in prezent.Mi-i se aplica codul fiscal roman ptr. un bun cumparat in Spania si declarat la autoritatile fiscale spaniole,ptr. care am platit deja impozit 3 ani.Ce pot sa fac.Sunt student la drept an 3 insa recunosc ca nu stiu cum sa rezolv desii stiu ca am dreptate.Sa-i actionez in judecata,cat de complicat este?
Normal pt a o putea inscrie / inmatricula in Romania, trebuia radiata in Spania.
Ce inteleg eu din Codul fiscal, impozitul se plateste incepand cu prima zi a lunii urmatoare celei in care a vut loc instrainarea, radierea. (scuze am vrut sa spun inmatricularea),
Nu vad nici un temei legal sa platiti impozitul pe o masina pt care ati platit intr-un alt stat membru.
Masina impunere
david ioan
sunt rezident in Spania si domiciliat in Romania.am cumparat in 2007 o masina cu cvc am inscriso in Spania pe numele meu,iar azi22.06.2010am vrut sa o ... (vezi toată discuția)
Radiere auto
claudiu palote
Buna ziua,revin din nou cu o problema delicata : mi-am cumparat o masina inmatriculata in romania dar eu sunt rezident in Spania,locuiesc momentan aci si auto ... (vezi toată discuția)