avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Finalizarea studiilor superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Finalizarea studiilor superioare

Lucrez intr-o unitate de invatamant, in functia de administrator.In momentul angajarii, aveam studii medii si am fost retribuit comform studiilor. Dupa absolvirea studilor superioare, directorul administrativ, refuza trecerea pe o alta treapta de salarizare.Prin lege, exista numai anumite facultati care sunt compatibile cu postul de "administrator cu studii superioare" intr-o unitate de invatamant? Mentionez ca, am absolvit facultatea de psihologie.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:38, 15 Iulie 2010
Legea nu prevede mereu ce anume studii superioare se cer pentru ocuparea unui anumit post... studiile trebuie sa fie in specialitatea desfasurata ori considerate utile de catre angajator. Totusi, in legea 330, anexa II/1 (cea rezervata invatamantului), vad postul de administrator financiar cu studii superioare, ceea ce ma duce automat cu gandul la o facultate cu profil economic, nu la psihologie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea in urma terminarii studiilor superioare Mirela Stinga Mirela Stinga Buna ziua. Sunt angajata a unei institutii de inavatamant din Bucuresti in functia de administrator financiar (cadru didactic auxiliar) cu studii medii treapta ... (vezi toată discuția)
Criteriul de incadrare dupa absolvirea facultatii, avand o vechime de 15 ani in acelasi domeniu serbanclaudia serbanclaudia Am lucrat la o unitate de stat la serviciul contabilitate cu studii medii iar apoi am absolvit o facultate ASE . La data de 01 decembrie 2008 am fost ... (vezi toată discuția)
Promovare in functie (secretar dactilograf) Sanda67 Sanda67 Buna ziua O persoana incadrata ca secretar - dactilograf (personal contractual) intr-o institutie publica, poate promova in functie ca urmare a absolvirii ... (vezi toată discuția)