avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 infiintare ii
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

infiintare ii

Vreau sa-mi deschid o indeprindere individuala avand ca scop de lucru urmatoarele;servicii de contabilitate,comert en-gros si en-detaile.Imi permite legea sa fac acest lucru?Trebuie sa ma inregistrez ca platitor sau ca neplatitor de tva?Am nevoie urgent de un raspuns.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: oprea_rodica68 , utilizator 14:10, 19 Iulie 2010
Pentru a avea ca obiect de activitate prestarea de servicii contabile trebuie sa aveti studii de specialitate, iar legea impune conditia obiectului unic de activitate.
Serviciile de contabilitate nu le puteti amesteca cu comertul.
ptr cristina.ser... am stidii de specialitate
ptr florinturlet,am inteles , dar as vrea sa stiu daca un ii poate desfasura activitati de comert en -detaile.
scuze am vrut sa spun comert en-gros

Alte discuții în legătură

Cod caen intreprindere individuala joe black joe black Vreau sa infiintez o Intreprindere Individuala cu urmatoarele coduri CAEN : 8559 - Alte forme de invatamant n.c.a. (cod principal) 8552 - Invatamant in ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa IonD IonD Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: -sotul este licentiat in stiinte administrative, specializarea administratie publica, cu master financiar, si ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru activitati specializate in domeniul securitatii si sanatatii in munca Catalin Haseru Catalin Haseru Care cod CAEN (v2008) ar fi cel mai potrivit pentru o societate care isi propune (printre alte servicii) sa presteze servicii specializate de Securitate si ... (vezi toată discuția)