avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare date firma in urma casatoriei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare date firma in urma casatoriei

Buna ziua! Am si eu o intrebare..am o firma deschisa acum cativa ani, la care sunt administrator. De curand m-am casatorit si implicit mi-am schimbat numele. As dori sa stiu care sunt pasii ce trebuiesc urmati in continuare ..
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: SC MARCULESCU&ASOCIATII SRL , Consilier juridic 22:52, 17 Iulie 2010
depui la orc o copie legalizata dupa actul de identitate si certificatul de casatorie;
exista un termen anume in care trebuie sa fac acest lucru, sau anumite taxe de platit?
sa inteleg ca sunteti si asociat in afara de faptul ca sunteti si administratorul societati, pentru ca altfel nu aveti ce sa schimbati.
daca sunteti asociat, trebuie sa mergeti la orc pentru a modifica actele, o sa coste ceva banuti, nu stiu cati.
aveti nevoie de hotararea asociatului unic de schimbare a denumirii...actul constitutiv refacut cu noua schimbare intervenita si cam atat....ca taxe....in jur de 2-3 mil!Succes!
in urma raspunsurilor primite imi dau seama ca trebuia sa mai precizez faptul ca sunt asociat si administrator al firmei. Nu sunt asociat unic.

Alte discuții în legătură

Cum schimb obiectul de activitate al firmei? werbung werbung Buna ziua, v-a ruga sa-mi spuneti cum schimb obiectul de activitate al firmei si ce cod caen imi trebuie pt distributie de materiale de constructii multumesc (vezi toată discuția)
Hotarare asociat unic...urgent vasilemihaela23 vasilemihaela23 Buna seara!Vreau sa stiu ce se intampla daca hotararea asociatului unic pentru schimbarea administratorului mai poate fi depusa la registrul comertului dupa 15 ... (vezi toată discuția)
Mutare sediu social ivanconstantin ivanconstantin M-ar interesa pasii care trebuie urmati pt. mutarea sediului social al unui SRL dintr-un judet in altul si schimbarea administratorului. Totodata ce documente ... (vezi toată discuția)