avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... suspendare telefon orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

suspendare telefon orange

sunt abonata la orange de 6 ani , timp in care nu am avut niciodata telefonul suspendat. Luna aceasta am facut o contestatie cu privire la aplicarea TVA pentru cei 10 EURO la asigurarea locuintei si asteptand raspuns (prin SMS se spunea ca voi primi raspuns in 10 zile-si nu a fost asa , fapt ce a dus la intarzierea din partea mea a platii telefonului) nu am platit abonamentul decat la 2 din cele 3 abonamente.Cu toate astea mi-au fost suspendate si cele 2 abonamente platite.Este legal sa-mi fie suspendate si cele platite ? ca doar abonamentul este platit pe o luna in avans?Nu pot renunta pt. ca am reinoit abonamentul de 6 luni pe 2 ani.
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 22:49, 16 Iulie 2010
M-am confruntat si eu cu aceasta situatie si pentru a scapa am facut trei abonamente pentru fiecare membru al familiei.
Buna seara .
Puteti fi sigura ca compania este acoperita cu acte pentru aceste demersuri.Daca mergeti sa intrebati,vor spune ca asa sunt regulamentele lor.In prima instanta va vor spune verbal,si daca insistati va vor arata si aceste regulamente .In fond ,importante nu sunt aceste clauze ale lor , ci legea in sine,respectiv Codul consumului .
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere abonament - suspendarea abonamentului chiar daca facturile au fost achitate in termen mm_adina mm_adina Buna seara, Va rog sa ma ajutati. In 2011 mi-am portat nr de telefon de la Vodafone la Orange. In Aprilie 2013 am semnat un act aditional prin care am ... (vezi toată discuția)
Telefonie mobila Toma Sucarno Toma Sucarno Am solicitat in scris transferul nr. de telefon dintr-un abonament pers.juridica in abonamente pers.fizice, la costuri mai mici,deoarece SC si-a suspendat ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezilia un abonament orange ? C.Razvan1992 C.Razvan1992 Buna ziua, Am si eu o mica problema. Vreau sa va spun ca sunt abonat Orange de peste 10 ani de zile iar in ultimul an, fiind plecat din Romania, am convenit ... (vezi toată discuția)