avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... alocatie 18 ani
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

alocatie 18 ani

buna ziua..am 18 ani impliniti pe 1 martie...nu am mai primit alocatia din aprilie si asta probabil pentru ca nu am completat nicio cerere la scoala..am terminat liceul si vreau acum sa stiu..e vreo posibilitate sa mai primesc alocatia pe lunile mai iunie iulie?
Cel mai recent răspuns: deutza_77 , utilizator 16:37, 20 Iulie 2010
Adresati-va cu cerere directiei teritoriale de protecttie a copiilor in acest sens si cu adeverinta ca in perioada mentionata ati fost elev la cursurile zi, deoarece potrivit art. 1 alin. 2 din legea nr.61/1993 aveti acest drept
multumesc frumos..si imi cer scuze ca nu am postat in sectiunea potrivita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie, dupa 18 ani! Laurr Laurr Buna ziua! Copilul meu , peste 2 luni v-a implini 18 ani,dar este in clasa x-a,poate primi alocatia pana la terminarea liceului? Care este procedura,ce acte ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru elevii care au implinit 18 ani tttgbbbb tttgbbbb Pe data de 08.01.2018 o sa implinesc 18 ani. Cand trebuie sa depun dosarul care imi va acorda in continuare alocatia ( inaintea implinirii varstei de 18 ani ... (vezi toată discuția)
Pana la ce varsta primesc alocatia ? Irinabv Irinabv Buna ziua ! Am 18 ani (impliniti in 10 mai anul acesta) si sunt eleva (in toamna incep clasa a 12-a) si as dori sa stiu pana cand primesc alocatia ? Doar ... (vezi toată discuția)