Buna ziua... intrebarile mele ar fi dupa cum urmeaza - doresc sa infiintez un pfa , activitate - nu stiu inca unde se incadreaza eu va spun ce doresc sa lucrez pe acest pfa doar - activitatea fiind aceea de manichiura , pedichiura , infrumusetare. Acum , in acelasi timp as vrea sa aduc din germania diverse produse legate de manichiura sa le vand mai departe aici in tara , catre persoane fizice sau juridice. Cum pot face acest lucru pe un pfa si daca este legal si ok sa fac asta , nu ma pricep aproape deloc la legislatia pfa-urilor si de aceea as vrea niste raspunsuri pertinente la intrebarile mele daca se poate. Am voie ca si pfa cu acest domeniu de activitate sa comercializez mai departe astfel de produse? cat as plati la stat ca si taxe si ce fel de contabilitate am nevoie? multumesc frumos , cu stima , sara
revin cu inca ceva - care este diferenta intre pfa si intreprinderea individuala? care din aceste 2 s-ar preta mai bine pentru ceea ce doresc eu si care dintre ele are mai putine acte de completat sa spun asa si da mai putina bataie de cap in privinta actelor care urmeaza apoi? multumesc frumos
pfa sau intreprinderea individuala este obligatoriu sa fie infiintat in orasul unde ai buletinul? sau daca ai buletin de bucuresti te poti duce la ploiesti sa infiintezi?
Ca sa exerciti o activitate comerciala ca PFA sau Int. Ind. trebuie sa ai un atestat de calificare.
Codurile din CAEN care ti s-ar potrivi sunt 9602-Coafura si alte activitati de infumusetare, ca obiect principal de activitate si la obiect secundar 4775-Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor si poate ar fi bine sa ai si 4775-Comert cu amanuntul al produselor cosmetice si de parfumerie, in magazine specializate.
Poti sa ai la Ploiesti un punct de lucru. Te inregistrezi in Bucuresti.
Trimite-mi o adresa de mail si iti trimit un "calup" cu toate informatiile referitoare la PFA/II, inclusiv comparatii intre diferitele forme de activitate, etc.
Bafta!