Sunt intr-o situatie in care nu prea stiu ce sa fac...
pana acum 18 luni am fost incadrata in functia de analist-programator cu studii superioare... postul s-a desfiintat si am acceptat sa fiu incadrata pe o functie de referent cu studii medii dar salariul a ramas cam acelasi. Am avut o colega de birou incadrata pe functie cu studii superioare - corector (lucrez la o editura la o unitate militara).Colega a fost in ultimele 8 luni plecata in concediu...apoi la un curs...si eu am indeplinit prin cumul si sarcinile ei. Acum am posibilitatea sa fiu incadrata pe functia de corector pentru ca ea a plecat dar nu imi convine sa fiu din nou debutant timp de 6 luni si apoi sa trebuiasca sa trec in fiecare an pe o treapta superioara si sa ajung la maxim peste vreo 4 ani. Avand in vedere experienta mea si faptul ca eu de fapt am lucrat exact acelasi lucru in ultimele luni (de fapt am lucrat dublu si pentru mine si pentru ea) EXISTA VREO POSIBILITATE LEGALA CA O PERSOANA CARE A INDEPLINIT ACELEASI SARCINI IN TIMP CE ERA INCADRATA PE UN POST CU STUDII MEDII SA FIE INCADRATA PE UN POST CU STUDII SUPERIOARE PE ACEEASI TREAPTA DE SALARIZARE?
Sincere multumiri pentru orice raspuns... legal
Poti sa-mi spui in baza a ce te considera 6 luni debutant? Este o prevedere in CCM pe unitate sau in regulamentul intern?
Sau te referi la 6 luni perioada de proba la debutul in profesie?
nu stiu la ce anume faci referire cu cele 6 luni si nu iti pot raspunde
Lucreaza la o U.M.
Acestea au trepte de salarizare functie de vechime, cum era odinioara la intreprinderile de stat. Ai vechime " x " pe postul respectiv, iti mai acorda o categorie, dupa alta perioada ai alta categorie ... pana ajungi la nivelul maxim de salarizare pe postul respectiv.