avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Viitorul pensionar cu certificat de inventator
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Viitorul pensionar cu certificat de inventator

Am dat cerere pt. pensionare anticipata in luna mai si sant in posesia unui certificat de inventator; as vrea sa stiu daca nu cumva ar trebui sa-mi completez dosarul de pensionare cu copia acestui certificat. Ar avea vre-o insemnatate la calcularea pensiei?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 18:04, 19 Iulie 2010
Certificatul de inventator nu are relevanta in calculul pensiei.
Pentru determinarea punctajului mediu anual, singurele care conteaza sunt veniturile pentru care s-a retinut si virat CAS si stagiile realizate (vechimea in munca).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie de invaliditate nesica nesica Buna ziua, As dori sa aflu cum se calculeaza pensia de invaliditate gradul II avand in vedere ca sunt nascut in septembrie 1954 si lucrez din octombrie ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti calcul pensie teodor_teo65 teodor_teo65 Va rog sa imi spuneti daca la calculul pensiei se iau in considerare si drepturile banesti cuvenite de la alte firme la care lucrez cu contract de munca cu ... (vezi toată discuția)
Care este algoritmul de calcul al punctajului mediu anual? Mitica49 Mitica49 Buna ziua, Deoarece am cateva nelamuriri legate de decizia mea de pensionare as dori sa aflu care este algoritmul de calcul a punctajului mediu anual care sta ... (vezi toată discuția)