avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer functionari publici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer functionari publici

Buna ziua
Sunt functionar public si as dori sa stiu daca in conditiile legislatiei actuale as putea sa ma transfer (cu acordul institutiei la care solicit transferul) la alta unitate similara, dar din alt judet. In ce masura faptul ca angajarile in sistemul public sunt blocate afecteaza transferurile?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 11:46, 20 Iulie 2010
Daca exista acordul unitatii la care vreti sa va transferati , solicitati avizul ANFP si .... ati rezolvat-o ... Nu exista impediment pt ca este vorba de transfer si nu de angajare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducatorul institutiei nu aproba cererea de transfer, ce se poate face? Taisa Taisa Buna ziua. Ce se poate face in urma refuzului conducatorului unitatii de a \"dezlega\" un functionar public, doritor de transfer la alta ... (vezi toată discuția)
Transfer intern functionar public. notificare anfp? brandon99 brandon99 Conform codului administrativ, in cazul unui transfer in cadrul aceleiasi unitati al unui functionar public pe un post vacant de aceeasi categorie, clasa si ... (vezi toată discuția)
Este necesar avizul anfp pentru ocuparea unui post prin transfer la cerere? ylys ylys Exista un post vacant in unitate si doresc sa aflu daca este necesar avizul ANFP pentru ocuparea lui prin transfer la cerere? (vezi toată discuția)