avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă actiune de regres in temeiul art. 58 din Legea nr. ...
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

actiune de regres in temeiul art. 58 din Legea nr. 136/1995 pentru conducere sub influenta

Buna ziua,

As dori sa ma interesez daca aveti cumva dosare cu obiect: actiune de regres in temeiul art. 58 din Legea nr. 136/1995 pentru conducere sub influenta alcoolului. M- ar interesa nr l si instanta.

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Actiune de regres Dumitru652 Dumitru652 Am avut un accident rutier pe data de 19.07.09 Eu am fost vinovat in cazul dat. Revizia tehnica era valabila pina in luna iulie. Eu am testat masina pe data ... (vezi toată discuția)
Conditie rca iustinian13 iustinian13 imi poate spune cineva, daca o persoana conduce un autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si produce un accident de circulatie, asiguratorul rca va ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie andrale andrale Daca un conducator auto cu alcoolemie a produs un accident din vina lui,cel accidentat beneficiaza de asigurarea obligatorie a vinovatului baut? (vezi toată discuția)