avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Caut avocat in bucuresti pentru contestatie la decizie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Caut avocat in bucuresti pentru contestatie la decizie concediere

Buna ziua
Daca am postat intr-o arie gresita a forumului, imi cer scuze anticipat.

Dupa cum spune si titlul, caut un avocat care sa ma reprezinte pentru contestarea unei Decizii de concediere, unde pot gasi?
M-ar interesa cineva cu ceva experienta in Dreptul muncii.
Multumesc
Aveti o misiune grea......din fericire sau din pacate de avocati nu duce lipsa tara.Intrati pe pagina de internet a Baroului Bucuresti si chestiune rezolvata.
Multumesc pentru raspuns.
Mi-ar fi de folos mai multe amanunte, la pagina de internet a Baroului Bucuresti am gasit o lista de cateva mii de nume si nu stiu cum sa rafinez cautarea asta.

O iau din om in om pana cand gasesc ce-mi trebuie?
Daca nu vreti sa jucati la noroc, faceti si dvs. o cercetare pe acest site si vedeti ce avocat va convine...Avocatul se cauta nu se asteapta...:D
Puteti folosi sectiunea de consultanti de pe Avocatnet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare- comisioane abuzive contract de credit sergiuoctavian sergiuoctavian Buna seara, As avea o intrebare(sau mai multe) referitoare la Bancile din Romania.Mai exact detin un credit imobiliar si din cele citite pe internet bancile ... (vezi toată discuția)
Noul regulament cedo aplicabil de la 1 ianuarie 2014 CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma intereseaza un link care sa poata fi accesat cu noul Regulament CEDO aplicabil de la 1 ianuarie 2014 in limba franceza sau o carte in care este publicat ... (vezi toată discuția)
Se misca ingrozitor de greu Aurel Fleancu - Cabinet Individual de Avocat Aurel Fleancu - Cabinet Individual de Avocat Paginile mi se incarca foarte greu. Cu alte siteuri nu am astfel de probleme. (vezi toată discuția)