avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cooptare 2 asociati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cooptare 2 asociati

Buna ziua
Va rog frumos daca poate sa mi dea si mie cineva un model de decizie a asociatului unic care coopteaza intr-un srl inca 2 asociati care vor sa depuna la banca o suma pentru capital social. Acesta inseamna majorarea capitalului social?Exista o formula speciala?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: scorus69 , utilizator 02:09, 21 Iulie 2010
aici vor fi mai multe modificari:
1. introducere asociati noi in firma
2.majorare capital, numai dupa ce se efectueaza prima modificare.

pentru prima etapa aveti nevoie de o hotarare aga, act aditional, act constitutiv actualizat, declaratii la notar pt cei doi asociati.
Ultima modificare: Marți, 20 Iulie 2010
Andreea Tudor, Avocat
Intai se depun banii in banca, apoi in acelasi act se coopteaza noii asociati si se modifica si capitalul sociala aratandu-se partile sociale pe care le detine fiecare.
multumesc mult pt raspuns dar va rog are cineva un model de formulare a deciziei asociatului unic ca sa fiu sigura ca nu sunt respinsa la registrul comertului
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare capital social prin cooptare 2 asociati Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Doresc sa fac majorare de capital socal prin cooptarea a 2 asociati (art.2) si in acelasi timp modificarea denumirii societatii (primul art din ... (vezi toată discuția)
Transformare srl in sa mili_muh mili_muh Cum transform un SRL in SA ? Indrumati-ma! Multumesc! (vezi toată discuția)
Majorare capital social srl mioaraclaudia mioaraclaudia ce acte imi sunt necesare pt.majorarea unui capital social la un srl?se doreste majorarea capitalului cu o parte din suma provenita din dividende iar o alta ... (vezi toată discuția)