avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inginer scutire impozit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inginer scutire impozit

Buna ziua,
Stiti cumva daca cei care absolvesc FILS (Facultatea de Ingineria in Limbi Straine) din cadrul universitatii POLITEHNICA Bucuresti si au pe diploma de inginer "DOMENIUL": "Calculatoare si tehnologia informatiei" iar "PROGRAMUL DE STUDII/SPECIALIZAREA" este "Ingineria Informatiei", nu mai pot beneficia de scutirea de impozit, spre deosebire de absolventii celorlalte facultati din politehnica, doar din cauza denumirii specializarii ?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Reducere impozit pe salariu - angajat it ContSters199599 ContSters199599 Buna ziua, In ce conditii un angajat poate beneficia de reducerea de impozit pe salariu ? Un subinginer de colegiu in profilul electric, specializarea ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit - inginerie electrica Ionut_Ando Ionut_Ando Buna ziua, Am si eu o intrebare care ma macina de cativa ani. Am terminat Facultatea de Inginerie Electrica specializarea Actionari Electrice la ... (vezi toată discuția)
Inginer it - scutire impozit Sophya Sophya Buna ziua, Am si eu o problema. Sunt angajat la o firma de IT. Am absolvit Facultatea \"Electronica si Telecomunicatii\" din cadrul Universitatii ... (vezi toată discuția)