avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Locuiesc la casa si datorita vecinilor nu pot asculta ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Locuiesc la casa si datorita vecinilor nu pot asculta muzica. Ce ma sfatuiti sa fac?

deci sincer nu prea pricep eu asa tare dar as dori un sfat care sa ma ajute . eu locuiesc la curte si alaturi locuieste un unchii frate cu mama doar pe timpul verii si are un copil de 10 ani si de fiecare data cand deschid tv sau dau drumu la muzik . imi face reclamatie la politie si incepe sa ma injure pe langa gard dar vreau sa mentionez ca muzik sau tv il deschid doar ziua nu noaptea. ma intereseaza dak exista o anumita limita si de la ce ora si pana la ce ora am voie sa dau drumu la muzik sau tv . vas fii tare recunoscatoare daca ma puteti ajuta cu un raspuns in privinta aceasta
Cel mai recent răspuns: ILINCA MARIETA , Consilier juridic 16:17, 21 Iulie 2010
cupara-ti casti, asa vei putea asculta muzica la volum maxim, fara sa deranjezi vecinii. sau inchide bine geamurile. ;)
si invata sa scrii in limba romana, te va ajuta...
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2010
romibaro, utilizator
Conform legii 153/2010 privind modificarea legii 61/1991 art.2:
"Constituie contraventie savarsirea oricareia dintre urmatoarele fapte, daca nu sunt comise in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa fie considerate infractiuni:
alin. 29) tulburarea linistii locatarilor intre orele 22,00-8,00 si 13,00-14,00 de catre orice persoana prin producerea de zgomote, larma sau prin folosirea oricarui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare in localurile sau in sediile persoanelor juridice, in locuintele persoanelor fizice sau in oricare alt loc din imobile cu destinatia de locuinte ori situat in imediata vecinatate a acestora;"
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orele legale de liniste Iuliana 24 Iuliana 24 Buna seara Care sunt orele in care nu se pot face activitati ce deranjeaza vecinii,aceasta intrebare o pun atat pt weekend cat si in cursul ... (vezi toată discuția)
Ore de liniste petrudaniel petrudaniel Buna ziua! Este adevarat ca nu pot asculta niciodata muzica la sistemul meu de home-audio? Legea mentioneaza ca doar tulburarea prin zgomote se sanctioneaza in ... (vezi toată discuția)
Este vreo lege care restricționată muncitorii care lucrează pe șantier să respecte o anumită lege a liniștii publice? Stormwatch Stormwatch Buna seara, In cartierul unde stau se construiește ceva, iar ei dărâmă clădirea de langa, iar blocul trepidează deja, nu ar trebui sa fie o lege ... (vezi toată discuția)