avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... politisti, jandarmi, pompieri, pot infiinta pfa? ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

politisti, jandarmi, pompieri, pot infiinta pfa? exista vreo portita?

trebuie gasita o cale sa supravietuim crizei...
Cel mai recent răspuns: mal.cip , utilizator 22:22, 27 Iulie 2010
pe numele sotiei,mamei sau altei persoane de incredere sau daca va limitati la activitati didactice sau cultural artistice.
din cate am auzit eu la pompieri si politia de frontiera nu mai e o problema decat singura conditie e ca firma sa nu aiba obiect de activitate care sa aiba legatura cu serviciul
conform legii 80/1995 art 30:
ofiterii, m.m, sub, in activitate au obligatia de a nu efectua activitati care contravin demnitatii, prestigiului si normelor de comportare ce decurg din calitatea lor de cadre militare. cadrelor militare le este interzis:
a) sa indeplinesca alte functii decat cele in care sunt incadrate, cu exceptia cumului prescazut de lege, in conditiile stabilite prin ordin al ministerului.
b) sa fie asociat unic ori sa participe direct la administrarea sau conducerea unor organizatii ori societati comerciale cu exceptia celor numite in consiliile de administratie ale regulilor autonome si societatilor comerciale din subordinea ministerului, din cadrul industriei de aparare sau in legatura cu aceasta.
din cate stiu eu sunt cateva portite, ex administrator de bloc, depinde ce vrei sa faci. vezi la r.u. te lamuresc ei, stiu ca se analizeaza la nivel de unitate si daca iti accepta da-i batai. bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca timp partial pompier rdk67 rdk67 buna seara, va rog frumos sa-mi spuneti daca un pompier poate sa lucreze la o societate cu contract individual de munca, cu timp partial? multumesc. (vezi toată discuția)
Salut, fiind angajat în cadrul mai ca pompier militar as dorii ... Ciprian625183 Ciprian625183 Salut, fiind angajat în cadrul MAI ca pompier militar as dorii sa deschid o frizerie numai ca legea nu permite înființarea unei firme tip SRL si nici ... (vezi toată discuția)
Intrebare vlad adi vlad adi ca si militar, in cazul reducerii salariilor cu 25%, pot sa-mi infiintez un P.F.A. pentru a realiza un venit suplimentar? (vezi toată discuția)