avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cesionarea de parti sociale SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cesionarea de parti sociale SRL

SRL are un credit ipotecar la banca, care sunt pasii care trebuiesc facuti, pentru cesionarea partilor celuilalt asociat.
Cel mai recent răspuns: MIXAM , utilizator 20:31, 21 Iulie 2010
Ce legatura are cesiunea cu creditul ipotecar.
Daca doriti cesionarea partilor sociale incheiati contract de cesiune parti sociale, hotarare AGA, act constitutiv actualizat, declaratie asociat unic(administrator).
Daca in contractul de credit sunteti mentionat ca si reprezentant legal si ati emis BO in alb si avalizat cam are legatura.
Ca degeaba cesionati partile sociale daca ramaneti in continuare raspunzator.
Vorbiti la banca in principiu, oricum vedeti ca si in contractul de credit/ipoteca este mentionat ca aveti obligatia sa anuntati unitatea bancara despre modificarile statutare.
Trebuie sa obtineti un acord ca se va incheia ulterior modificarilor statutare, un act aditional la contractul de credit si vi se va restitui BO si orice alt instrument de plata avalizat de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune firma cu linie de credit raducumic raducumic Detin o firma care a contractat o linie de credit pentru care a semnat ca garant administratorul ca persoana fizica si tot ca persoana fizica a avalizat bilete ... (vezi toată discuția)
Rambursare partiala credit axw axw O societate mixta romano-UE are un credit bancar cu garantie prin BO avalizat in nume proprii pe toate asociatii societatii. Asociatii romani au parti sociale ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar persoana juridica ank_i ank_i Un SRL cu doi asociati incheie un contract de credit cu ipoteca. un an mai tarziu, unul din cei doi asociati iese din societate, cesionand celuilalt partile ... (vezi toată discuția)