avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Obtinerea vizei de lunga sedere in urma casatoriei
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Obtinerea vizei de lunga sedere in urma casatoriei

Buna!
Am nevoie de cateva informatii legate de acordarea vizei de lunga sedere pentru cetateni straini in urma casatoriei. In curand ma voi casatori cu logodnicul meu, cetatean irakian, urmand sa ne stabilim in Romania. Casatoria se va oficia in Romania, el avand viza de vizita la data respectiva. Am vrea sa stim care sunt procedurile care trebuie urmate pentru primirea vizei de lunga sedere ca urmare a casatoriei si daca pentru depunerea actelor si primirea acceptului trebuie sa se intoarca in Irak.
Va multumesc anticipat.
Orice informatii sau experiente din cazuri similare ne sunt de folos. :">:)
Cel mai recent răspuns: phoenix919 , utilizator 13:26, 23 August 2007
La adresa de mai jos gasiti un formular pentru solicitarea vizei de lunga sedere si informatii suplimentare

[ link extern ] >
Merci mult

Stiti cumva daca exista posibilitatea depunerii actelor in Romania si primirea acceptului pentru lunga sedere cat este inca valabila viza de scurta sedere si sotul meu este inca in Romania?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere viza de scurta sedere pentru cetatean irakian keana keana Ma puteti ajuta cu un raspuns concret referitor la actele necesare si conditiile care trebuie indeplinite pentru ca un cetatean irakian sa obtina viza de ... (vezi toată discuția)
Cetatean irakian vrea sa viziteze romania emma.krausse emma.krausse Buna seara Ma poate ajuta cineva cu un raspuns la intrebarea mea? De ce are nevoie un cetatean irakian pentru a vizita Romania (cateva ... (vezi toată discuția)
Invitatie cetatean irakian chscrina chscrina as dori sa stiu ce acte sunt necesare pt a invita un cetatean irakian in romania dar care acum lucreaza in suedia (vezi toată discuția)