avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare teren (padure)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare teren (padure)

Buna ziua,

Detin un teren (padure) in jud. Bacau, as vrea sa stiu daca pot obtine un altul in schimbul lui in jud. Bihor. Daca da, va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac.

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: lipsa_id , utilizator 18:13, 21 August 2007
Incheie un contract de schimb imobiliar...la notar.....
Important este sa gasesti persoana care sa vrea sa realizati un astfel de schimb...si sa va intelegeti asupra conditiilor contractuale
Pe de alta parte s-ar putea ca taxele notariale sa fie mai mici decat la o vanzare - cumparare...dar asta numai un notar iti poate spune
|Bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tarif notarial BARNA BARNA Buna ziua.Am un teren 5 ari pe care doresc sa-l vand. Ce pret minim pot sa trec in ctr.de vanzare-cumparare catre o persoana fizica? (vezi toată discuția)
Cat costa actele de vanzare cumparare? lucialuca lucialuca Buna seara! Cat m-ar costa actele de vanzare cumparare pentru un apartament pe care il cumpar cu 55.000 euro? Actele costa diferit in functie de zona in care e ... (vezi toată discuția)
Donatie zsuzsa78 zsuzsa78 Buna, daca poate sa-mi spuna cineva cca cat ma costa la notar transcrierea unui teren intravilan, de 0.100 HA, dat in donatie de catre bunica. Multumesc, ... (vezi toată discuția)