avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bani furati din contul bancii - on line banking
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bani furati din contul bancii - on line banking

buna tuturor
nu stiu daca ati mai auzit de asa ceva , dar mie tocmai mi s-a intamplat : mi-a fost lichidat contul din banca prin on line banking . va rog sa-mi spuneti ce trebuie facut de urgenta in acest caz pentru a-mi recupera banii ? la banca apare ca eu as fi facut operatiunile de pe digipass. banca sustine ca la ei totul este foarte ok si ca de vina sunt doar eu , ca poate mi-a furat cineva digipassul sau i-am spus cuiva parola ... va rog mult sa-mi spuneti cine are experienta in astfel de fraude electronice si ce sanse am la proces ? merci
Cel mai recent răspuns: sisko , utilizator 19:52, 30 Iulie 2010
cereti celor de la banca sa va comunice un desfasurator cu operatiunile efectuate pe contul dvs.
Astfel veti afla cand au fost efectuate tranzactiile de care nu aveti cunostiinta .
Eu zic sa-i suspectati pe cei mai apropiati dvs. care au avut acces la digipass in data la care s-au facut respectivele tranzactii.;)
digipass...daca banii nu mai sunt in contul dvs..cu siguranta au fost transferati in alta parte...pe extrasul de cont se poate vedea si unde anume....faceti o plangere si la politie...poate cei care au facut asta au si achizitionat on line ceva....cert este ca se poate indica un beneficiar al tranzactilor...cel putin asa mai exista o sansa..ptr ca daca erau scosi dintru-n bancomat era mai greu...intr-adevar este foarte greu de demonstrat ca nu dvs a-ti folosit digipass-ul.......
Eu zic sa faceti cat mai repede plangere penala la DIICOT sau la politie , intrucat daca v-au golit contul o data , cu siguranta vor incerca si a doua oara .
Este vorba de infractiuni prevazute de legile 161/2003 si 365/2002 si s-ar putea sa nu fiti doar singurul in aceasta situatie .
Domnule, banii nu se evapora pur si simplu, contul nu se lichideaza ca in filmele SF!
Primul pas este sa obtineti un extras de cont bancar clasic ( pe hartie) direct de la banca, si sa va schimbati parolele. Analizati traseul banilor - ce s-a platit cu ei la ce firme sau in contul caror persoane si contestati la banca operatiunile care nu va apartin.
Mare atentie la anturajul si familia dvs., multe din fraudele cu carduri si online banking se fac in familie:((
In functie de constatari, puteti face plangere penala.
multumesc
am nevoie urgent de un avocat specializat pe fraude electronice
nu mi-a furat nimeni digipassul , nu stie nimeni parola de la el nici macar soul meu , cineva a intrat in cont si a facut op -uri catre un alt cont tot din banca apoi se pare ca a ridicat banii de la un bvancomat .
spuneti-mi va rog un avocat care are experienta in astfel de cazuri pt ca e clar trebuie data banca in judecata pt sistemul de securitate prost pe care -l are

Alte discuții în legătură

Frauda on line sisko sisko Buna ! Mi s-au furat toti banii din contul deschis la Unicredit Tiriac Bank prin sistemul on line banking . Va rog sa-mi spuneti cum pot recupera banii de la ... (vezi toată discuția)
Lipsuri de bani din card MihaelaAtomei MihaelaAtomei Buna ziua!Am si eu o problema,nu am obiceiul sa imi verific foarte des contul de pe cardul de credit,am cardul de putin timp,ieri am mers la bancomatul de care ... (vezi toată discuția)
Banca a dat numărul meu de cont altei persoane! Alt prof. Alt prof. Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date ... (vezi toată discuția)