avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... frauda on line
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

frauda on line

Buna ! Mi s-au furat toti banii din contul deschis la Unicredit Tiriac Bank prin sistemul on line banking . Va rog sa-mi spuneti cum pot recupera banii de la banca , deoarece nu a facut nimeni operatiuni de pe digipass , acesta sta doar la mine si nu stie nimeni parola . Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters104800 , utilizator 12:55, 9 August 2010
ati facut sesizari catre banca si politie?
desigur , de trei saptamani astept un raspuns de la banca , iar de la DIICOT nu mi-a spus nimeni nimic pana acum . ce trebuie sa fac in conituare ? cine este "sef" peste banci , cine le supervizeaza ..
daca depui bani la banca ca sa stai linistit si te trezesti ca nu -i mai ai , nu trebuie sa raspunda banca pentru asta ?
nu mi se pare normal sa raman eu fara bani pt ca banca are un sistem care nu este securizat bine si poate sa dea orice hacker atacuri ...
banii se pare ca au fost mutati intr-un cont de-al unui pensionar deschis de curand din luna mai si apoi ridicati de la un ATM . Atat am putut afla de la banca in ziua cand am facut plangere .
mergeti peste iei iar, mergeti si zilnic daca vreti sa va mai vedeti bani sau sa se intereseze cineva.. incercati si la protectia consumatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani furati din contul bancii - on line banking sisko sisko buna tuturor nu stiu daca ati mai auzit de asa ceva , dar mie tocmai mi s-a intamplat : mi-a fost lichidat contul din banca prin on line banking . va rog ... (vezi toată discuția)
Participatie improprie - amanunte picante cami tei cami tei Pe langa bijuterii hotii au mai sustras 2 carduri si hartiile de banca, respectiv pinurile si un Digipass Unicredit Tiriac bank( sistem electronic cu care iti ... (vezi toată discuția)
Abuzuri bancare autogeneral autogeneral buna ziua. As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva. Am incheiat un contract de creditare cu actuala RBS, in care, printre altele, am ales varianta de plata ... (vezi toată discuția)