Pe langa bijuterii hotii au mai sustras 2 carduri si hartiile de banca, respectiv pinurile si un Digipass Unicredit Tiriac bank( sistem electronic cu care iti accesezi conturile bancare. Evident am blocat imediat cardurile si Digipass-ul, DAR la o luna dupa furt am fost notificata de cateva ori, prin E-mail, ca se incearca accesarea unor conturi din Raifassen Bank din Italia:rtfm:, trimitandu-mi-se chiar si IP si adresele de la care s-a incercat accesarea. O ultima notificare imi punea in vedere faptul ca mi-a fost restrictionat accesul electronic in aceasta banca. Ce credeti, a cui mai este competenta ? Cred ca nu mai tine de organele judiciare din sectia de Politie...Nu cumva de.. crima organizata?Si in mod evident ...astia nu mai sunt minorii faptuitori...pe care acum ii vad plimbandu-se printre blocuri...probabil in cautarea unei alte victime!
S-ar putea trage si aceasta concluzie. Pot fi grupuri organizate si constituite in vederea comiterii de infractiun, din care fac parte si copii, acestora revenindu-le doar sarcina de a comite furturile , iar restul sa se ocupe de carduri si alte lucruri la care pustii nu s-ar pricepe. Insa nu ati facut mentiunea ca vi s-au sustras si aceste lucruri , cel putin nu noua aici. Dar politiei? fiindca ei sunt cei care in fond , gestioneaza cazul si care trebuie sa aiba toate elementele necesare pentru a sti cui apartine competenta de a ancheta cazul acesta.
Politiei i-am depus copii de pe E-mail-uri si le-am solicitat intr-o cerere scrisa efectuarea de cercetari si pe acest aspect. Probabil ca acum anchetatorii isi dau peste maini, pentru ca incerc sa-i gasesc si nu reusesc!
Frauda on line
sisko
Buna ! Mi s-au furat toti banii din contul deschis la Unicredit Tiriac Bank prin sistemul on line banking . Va rog sa-mi spuneti cum pot recupera banii de la ... (vezi toată discuția)